طرح توجیهی رستوران

طرح توجیهی رستوران

طرح توجیهی رستوران
خلاصه مدریتی
هدف: مشتری زیادی را جلب و رستوران خود را ارتفاع دهیم.

مقدمه
آگاهی مردم از کیفیت و مرغوبیت غذایی ایرانی با نوع خارجی آن آشنایی مردم در عدم استفاده از غذای Fast Food آشنایی جامعه و تنوع غذایی ایرانی. و کیفیت برتر آن آشنایی و آگاهی مردم از اشتغال زایی در کشور تریب شالی کاران عزیز در جهت کاشت برنج در کشور ،. ترغیب دولت در جمایت از سرمایه گذاران داخلی اشتغال زایی در کشور و خارج شدن از بحران بیکاری در کشور.

تعریف موضوع: راه اندازی محل رستوران، اشتغال زایی، تامین درآمد، استقلال، اقتصادی ، دفع نیازهای مردم می باشد.

این فایل شامل 3 طرح توجیهی متفاوت می باشد.

رستوران و کافی شاپ

فهرست مطالب
مقدمه 1
تعریف موضوع۱
هدف ۱
سازمان دهی :۲
۱-سازماندهی مدیریتی یا تیم مدیریتی ۲
۲-کارکنان ۲
۳- نمودار گانت۲
۴-برنامه زمان بدنی ۳
۵-تجهیزات ۳
روش ها و محل تامی و منابع تولید۳
بازار یابی ۳
تبلیغات۳
ریسک بازاری ۴
مواد اولیه و دسته بندی ۴
برآورد منابع مورد نیاز در یک سال۵
مالی۶
۱-سرمایه گذای ثابت۶
۱-۱زمین۶
۲-۱-محوطه سازی۶
۳-۱ ساختمان ۶
۴-۱ تاسیسات ۶
۵-۱ ماشین آلات وتجهیزات ۷
۶-۱ وسایل حمل و نقل ۷
۷-۱ تجهیزات اداری ۷
۸-۱ هزینه های قبل از بهره برداری ۸
۲-هزینه های ثابت ۸
۳-هزینه های جاری ۸
۳-۱ مواد اولیه و بسته بندی ۸
۳-۲ حقوق کارکنان غیر تولیدی ۹
۳-۳ حقوق کارکنان تولیدی ۹
۳-۴ هزینه سوخت و انرژی ۱۰
۳-۵ استهلاک و تعمیر و نگهداری ۱۰
۴- هزینه های جاری طرح۱۰
۵- جدول هزینه های ثابت و جاری طرح۱۱
۶-سرمایه در گردش۱۱
۷- جدول سرمایه گذاری ۱۱
۸- فروش کل ۱۲
نتیجه احداث یک رستوران۱۳
نتیجه گیری کلی ۱۳

این فایل با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. فایل به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.

قیمت: 500,000 ریال

تعداد صفحات: 20

فرمت فایل: ورد آفیس WORD